Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

* En deilig massasje som din partner vil sette pris på

1. Varm massasjeolje i hendene, og påfør en beskjedent mengde med hele hånden i jevn rytmiske stryk. Bruk hele overflaten av begge hender (se diagram). Stryk rimelig fast oppover fra den nedre del av ryggen og helt opp til nakken, deretter (lettere trykk), sirkle rundt og tilbake til den nedre del av rygg-regionen (5 til 10 minutter).  
2. Dette er et mindre kontaktområde, slik at trykket er dypere. Begge hendene arbeid i sirkler - start på korsryggen. Beveger i en sirkel, først utover, deretter oppover og tilbake til midten. Gradvis gå oppover til øvre del av ryggen (5 minutter).    
 3. Mindre område av kontakt, så dypere igjen - se diagram. Stå på motsatt side til den du jobber med. Jeg foreslår at du står på høyre side først. Trykk med leiligheter av fingrene (en hånd på toppen av den andre) vekk fra midtlinjen, og deretter glir tilbake mot ryggraden. Start på nedre del av ryggen og jobbe opp til øvre del av ryggen (5 minutter).    
4. Glid med et dypt vedvarende press opp hele lengden av musklene på hver side av ryggraden (se diagram). Lett litt på trykket ettersom du når nakken. Bevege deg sakte og bevisst, tre ganger på hver side; veksler med et par minutter.    
5. Faste dype bevegelser på hver side av ryggvirvelen. Begynn på siden av den nedre ryggrad og bevege deg oppover. Påfør 5 friksjoner på hvert sted - mer dersom det er en knute.      

 6. La pasientens smerter være din guide. Plasser tommelen fremfor eventuelle ømme områder eller knuter som pasienten kan ha fortalt deg om, eller at du kan ha følt, og trykk godt og med økende press slik: Gradvis øke trykket til smerten er 6 eller 7 på en skala fra én til ti. Hold at trykket til smerten senket til ca 4/10 (tar ca. 5 sekunder). Stopp og øke igjen til smerten er 6 til 7 på skalaen på 10, og igjen holde inntil smerten avtar til 4/10. Gjenta trinn to. Dette er smertefullt, men du kan ikke gjøre mye skade på pasienten – derimot kan muskel-og ryggsmerter mirakuløst forsvinne.

 

Lykke til :)

   

 

 

Sjekk ut våre massasjeprodukter, trykk her!

   
     
Tilbake

Facebook