Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

* Hvorfor kjendiser elsker Petroleum Jelly

Mange kjendiser som Jennifer Aniston og Marylyn Monroe brukte Petroleum Jelly (Også kjent som Vaselin) for å forebygge og bli kvitt ansiktsrynker og øye-rynker.

Tørr hud kan føre til rynker. Dermatologer anbefaler folk med tørr hud å bruke fuktighetskrem ofte for å holde huden fuktig og smidig med mål om å forebygger rynker.

 Hvordan Petroleum Jelly forebygger rynker?

Den kan holde huden myk og elastisk. Tørr hud kan føre til fine linjer og bli løs og slappe. Anvende en Petroleum Jelly i ansiktet, under øynene og på leppene for å forhindre begynnelsen av rynker.

Det som skiller Petroleum Jelly fra andre fuktighetsgivere er at den har en høy molekylvekt som skaper en ugjennomtrengelig film på huden. Det holder ute miljømessig stress fra omgivelsene og binder fuktigheten inne i huden.

Vaseline har anti-aging egenskaper og er i stand til å fukte ut tørre rynker. Bruk den på ansiktet ditt til å slette og jevne ut rynker i ansiktet ditt. Dette kan fungere fordi huden ikke tørker lett og vil utjevne linjer med å tilføre fuktighet. Du kan også bli kvitt leppelinjer ved å bruke Petroleum Jelly på leppene.

Dype furer og rynker ?

Slike rynker er ikke lett å fjerne. De kan bli redusert, men ikke fullstendig slettet ved å bruke Petroleum Jelly. Uansett, kan du hindre linjene fra å bli verre ved å bruke en film av Petroleum Jelly to ganger daglig.

Rynker oppstår naturlig som du blir eldre. Bruk av Petroleum Jelly vil hindre tidlige rynker i huden din. Når du bruker gelé på en fuktig hud, vil det holde på fuktigheten og vil gjøre rynker under øynene og ansiktet mindre synlig.

Vask ansiktet godt hver kveld før påføring av gelé. Bruk den mens huden fortsatt er fuktig. Det er viktig fordi det sikrer at fuktigheten er låses inne i ansiktshuden for å holde den fyldige, ung og smidig.

Rengjør området under øynene før du påfører Petroleum Jelly. Fjern eventuelle sminke før du bruker den. Den beste tiden å bruke gelen er som en nattbehandling rett før sengetid

Petroleum Jelly kan ikke forårsake skade eller fare hvis det brukes i henhold til etiketten. Det kan trygt brukes for lepper, huden i ansiktet, rundt øyne, hender og i generelt, hele kroppen. Vær forsiktig med rundt øynene dine fordi det kan forårsake ubehag. Petroleum Jelly ingredienser omfatter ceresin, mineralolje, alkohol og lanolin, m.m.

 

KAMPANJETILBUD NÅ:


 

Tilbake