Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

* Parafinvoksbehandling

Den mest effektive behandlingen for tørr hud på hender, albuer og føtter.

Parafinvoksbehandling gir en deilig fuktighetsbehandling som kan kombineres med manikyr og pedikyr. Behandlingen gir rikelig med fuktighet til både normal og tørr hud og etterlater den myk og glatt. Etter desinfisering, eksfoliering og påføring av fuktighetsgivende krem, dyppes kundens hender eller føtter ned i den smeltede voksen flere ganger, pass på at voksen ikke er for varm. Voksen legger seg som en hinne rundt hender og føtter. Så pakker du dem inn i plastposer og legger et varme håndklær rundt, eller stikker hendene inn i en spesiallaget frottévott. Kroppsvarmen trenger så ut til voksen, porene åpner seg, man svetter og urenheter slipper ut, samtidig som oljen og vitaminene i voksen trenger dypt inn og gir næring. Etter 10 til 15 minutter drar man av vokslaget og foretar en massasje.

Mengden i en full parafinvarmer kan benyttes til ca. 30 kundebehandlinger, dersom du beregner 4 dypp pr. hånd. Mellom hver behandling bør beholderen dekkes til med lokket for å unngå støv etc. Parafinvoksbehandling kan benyttes alene som en egen behandling eller som en tilleggsbehandling.

Slik gjør du, trinn for trinn:

Den ideelle mengden er 3 poser (Ca. 1,5 kg), voksen kan du bruke mange ganger. Det tar en liten stund å smelte voksen, dog mye raskere dersom du bruker voks med lavt smeltepunkt slik som for eksempel voks fra Bellitas. Ta ut risten før du legger voksen oppi.  Varm opp voksen, slå av eller ned varmen på maskinen. Legg risten oppi. (Legger du risten oppi før voksen har smeltet tar det håpløst lang tid før voksen smelter). 

Vent til den kjøler seg slik at det er greit å putte hånden eller foten oppi, risten er for å beskytte slik at du ikke brenner deg i bunnen.

Husk eksfoliering og vask godt føtter eller hender først slik at du ikke forurenser voksen som du skal bruke flere ganger.

Dypp så hånden eller foten, ta den opp og dypp igjen. (4 ganger til sammen er passe). Pakk hånden/foten inn i plast og så inn i votten. Har du varmet votten litt får du best effekt. Etter 10 -15 minutter drar du av vokslaget. 

Et smart tips er å la voksen stivne i beholderen, legg på lokket og den er grei til neste gang du bruker den. Ønsker du å bytte eller lagre den i en pose, kan du etter at den har stivnet sette på varmeren et øyeblikk slik at voksen løsner fra varmeren noe som gir deg muligheten til å ta ut hele voksen som en blokk.

 

Trykk her for å komme til Parafinvoks i nettbutikken.

Tilbake